siteBackground

Balkan cakes d.o.o je kompanija u ekspanziji, koja u svom moderno opremljenom proizvodnom pogonu, primenjujući HACCP standard, zahvaljujući vrhunskim majstorima koji su stručno osposobljeni, proizvodi visokokvalitetne poslastice koje zadovoljavaju sva Vaša čula. Naša kompanija Vam nudi domaći, ručno izrađen asortiman torti i kolača po Vašoj želji u najkraćem roku.

Posledica ovakvog rada ima za cilj konstantno poboljšanje kvaliteta usluga ali i uvođenje inovacija u pogledu naših poslastica. Naši majstori primenjuju ekskluzivne i unikatne dekoracije torti i kolača.

Balkan cakes d.o.o. odabirom kvalitetnih i prirodnih sastojaka za sve svoje proizvode i izradom na tradicionalan način stvara jedinstven užitak za svoje kupce. Naši proizvodi su slatka uspomena, lep poklon i važan detalj koji ćete sa zadovoljstvom pamtiti.

Iskustvo nam pokazuje da nam se klijenti posle prve posete obavezno vrate, a cilj naše firme jeste pretvaranje poslovnog odnosa u prijatnu porodičnu atmosferu. Naši majstori su Vama na usluzi, da prevedu u stvarnost sve ono o čemu ste sanjali. Mi ispunjavamo želje.

U realizaciji maštovitih ideja za torte i kolače naš kreativni tim čini čuda. Naši proizvodi su plod ručnog rada, ali i emocija koje naši zaposleni prenose na svaki proizvod. Sa uživanjem proizvodimo poslastice uz koje ćete i Vi uživati.